Marc Verbón

Superheroi intergaláctico i micromacrobiològic. Molt amic dels seus amics, com per exemple Zebraman, de qui és íntim, sempre hi és quan el necessites. Constant en el compliment dels seus deures, no descansa mai. Citoplasma amunt citoplasma avall, és fonamental en la síntesis proteica, metabolisme de lípids i alguns esteroides, així com en el transport intracelular de pastissos, entrades de concerts dels Splac i el que faci falta.  
Actua modesta i sigilosament, sense fer-se gaire autobombo. De vegades fins i tot sembla que no hi fos, ni el veus, i malgrat tot és absolutament indispensable, no podríem viure sense ell!
És cert que, en tant que alegre i jovial, infinitament carismátic, li agrada lluir colors llampants i com tot superheroi porta els calçotets per fora, però, encara que podria, a ell no li agrada fardar de múscols ni de paquet.
Mitjançant un antifaç oculta la seva identitat a la vida real. Qui sap? Potser en realitat és un brillant dramaturg, actor, dibuixant, o un expert en dinosaures! o fins i tot, per què no? algun familiar pròxim a algun dels Splac!?!? En qualsevol cas, encara que no sapiguem qui és, és el superheroi dels Splac.

 
Pau Alik  
Inici Facebook Discos Vídeos Història Fotos Agenda Contacte