Marc Verbón


Germà petit d’en Pau, cofundador amb ell d’Splac, actor, compositor, cantant, i guitarrista, destacable sobretot pels seus inconfusibles falsets i solos minimalistes, en Joan és l’splac que parla i interactua en major grau amb el públic als concerts. És, per tant, la cara més visible del grup, però a la vegada el que, en el seu petit estudi de gravació casolà, grava les maquetes d’Splac, a més de bandes sonores, cançons de l’estiu, de la tardor, d’aniversari, bodes, bautiçus, etc...
En la seva trajectòria com actor professional, cap destacar, a nivell musical, la seva aparició com a flautista de Hamelin a la película "El retaule del flautista" de Ricard Reguant i la interpretació de diferents personatges a “Nit de Sant Joan” de DagollDagom, cap dels quals era el de Sant. També va protagonitzar els musicals “Musical Van Gogh”, “Johnny PingPong” i “Morts de viure” dels que ell en va escriure les cançons i que son creació pròpia de la companyia de teatre Testistostigues de la qual forma part.
Finalment, també està activament vinculat a un ampli (també distingit i selecte) grup bulliciós de joves talents poblenovins i faranduleros empedreïts dels que basti dir (no ens extendrem, ara i aquí, en la infinitat de pràctiques - algunes de les quals no es poden explicar - que duen a terme) que solen acudir contents i feliços a tots els concerts d’Splac i col·laborar eficientment en els seus videoclips.

 
  Pau Alik Retículo endoplasmático
Inici Facebook Discos Vídeos Història Fotos Agenda Contacte